TomTom & Night Trail Run

nighttrailrun,tomtom,springaärlivet,lopp,trail,springa

nighttrailrun,tomtom,running,actionsport,extremesports

nighttrailrun,tomtom,extremsport,actionsport,löpning,trail,

Här om kvällen besökte jag löpartävlingen Night Trail Run i Sollentuna. Tyvärr kunde jag inte springa själv eftersom jag varit riktigt, riktigt förkyld den senaste tiden. Inte för att jag man inte kan springa med en förkylning i kroppen, snarare för att jag inte tränat så mycket den senaste tiden, och att ett lopp på det förmodligen skulle slita sönder (mitt självförtroende Ha Ha!) mer än vad det skulle göra gott. Däremot var jag där och satte upp lite beachflaggs och överlämnade lite vinnarpriser till 10 km klassen från TomTom. Sedan passade jag på att fota lite under resten av kvällen.

När startskottet gick var det otroligt häftigt att se alla hundratals lamporna flyta i väg över fältet och in i skogen. Blev riktigt taggad! Så nästa år hoppas jag verkligen att jag kan vara med och springa i stället för att se på.

Det här året ville TomTom och Night Trail Run göra skillnad för människor på flykt, och startade en insamling hos Röda Korset #‎SpringaÄrLivet‬

Som avstamp skänkte TomTom 100: per, av TomTom Teamet tävlad km till människor på flykt och samtidigt ville man utmana och uppmuntra alla deltagare, sponsorer och fans till att också bidra. Night Trail Run skänkte under den sista anmälningsperioden 50:- av startavgiften till insamlingen. Vilket resulterade i över 10 000:- Vilka hjältar!

Här hittar du insamlingen: http://pub.vitrue.com/pxkg

Nu ska jag ta mig ut i det soliga höstvädret (det har ju sina fördelar att jobba helg 😉 )

mighttrailrun,tomtom,löpträning,löplopp,extremsport,actionsport

nighttrailrun,tomtom,running,trail,extremesports,actionsports,extremsport,actionsport,löpning,stiglöpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s