Active Femme- Att vara en yogis

extremsport för tjejer,yoga,yogakläder,paddla forskajak,klättra bouldering,bouldra,cykla downhill,femme active,highheaven,inspireus

I kväll är idén enkel. Jag och kärleken ska gå på yoga tillsammans. Det är inte speciellt ofta som vi kommer i väg hemifrån samtidigt så det ska bli super mysigt att ha en lugn stund ihop. Det känns lite extra lyxigt i höstmörkret att ha yoga som en rutin och ta hand om kroppen ordentligt.

Jag är som ni kanske redan har märkt, en rätt så aktiv person. Yoga i form av avslappning har inte direkt legat på min tio i topp lista. Skulle det yogas, så skulle det vara power yoga, tufft och svettigt skulle det vara!

Men så följde jag med en kväll och testade yoga med stretch och avslappning, och kände; Oj! Det här behöver min kropp mer utav. Jag tror att jag är något på spåret, det här vill jag göra oftare…

Jag gillade redan innan många av de österländska traditionerna. Det är något speciellt över den uråldriga kunskapen. Dessutom kan man ju så klart utöva yoga som fysiskt träning om man nu hellre vill det. Huvudsaken är att det passar just dig. Yogan har många dimensioner, kropp och själ hör helt enkelt ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s