European Outdoor Film Tour (EOFT)

European outdoor film, malin åkerlund, high heaven, wildmarksbolaget, climbing, whitewater kayaking, trailrunning, girl, women, kick-ass, event, camp, sweet spots, adventure, downhill, festival, hangout, socialmedia, digital content marketing, nackademin, Inspireus

Jag är så glad! I kväll ska jag gå på European Outdoor Film Tour (EOFT) i Stockholm. Det är en filmfestival som har skapat stor uppmärksamhet runt om i hela Europa, och nu är det äntligen dags för festivalen att komma till Sverige. Hela idén med EOFT är att samla de absolut bästa av de bästa outdoor filmerna och visa dem för en engagerad publik. Den här kvällen kommer handla mycket om bland annat paddling, klättring och mountainbike.

Jag är ser verkligen fram emot filmen Nobody River, som är en berättelse om fyra kvinnor som tar sig an en resa ned för en av de sista fritt strömmande floderna i världen. De börjar sin resa vid Amur floden i Mongoliet, och fortsätter vidare hela vägen till Stilla havet. Det är en berättelse om hur de tillsammans upptäcker ren och skönhet, industriödemarker, förödande förlust, och totalt ohämmad glädje. Jag hoppas verkligen på att bli boostad med både energi och inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s